DERMAPEN

Dermapen har en vitenskapelig dokumentert effekt. Med Dermapen blir kollagenoppbygningen stimulert ved å prikke microhull i underhuden slik at nytt vev dannes.


Dermapen er en unik behandling for å bygge opp hudens styrke og øke proteinet i bindevevet. Resultatet er en glattere, jevnere og forynget hud.

Dermapen kan forbedre mange hudtilstander ved å bidra til å:

✓ Redusere tegn til for tidlig aldring
✓ Redusere utbrudd og urenheter
✓ Redusere synligheten av ulike typer arr
✓ Redusere synligheten av cellulitter og både nye og gamle strekkmerker
✓ Redusere ujevn pigmentering
✓ Redefinere synligheten av store porer og andre ujevnheter

Hva er Dermapen?

Dermapen er en avansert form av microneedling. Ved å lage små mikrokanaler i huden stimulerer Dermapen til reparasjon og ny cellevekst.

Disse kanalene gjør at vi får opptil 80 % flere aktuelle næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene i dermis og grunnlaget til epidermis. 


Hvordan utføres behandlingen?

Behandlingen utføres med et godkjent apparat fra Dermapen hos en sertifisert hudterapeut. Ved bruk av de korte nålhodene er behandlinger med Dermapen relativt smertefritt. 

 

Behandlingen er relativt rask, noen områder er mer følsomme enn andre, og det kan føles som «sliping» av huden i større eller mindre grad.

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Ved å kombinere Dermapen og en skreddersydd behandling fra hudpleieserien PCAskin som vi fører hos Oslo Skin, kan du forvente en forsterket effekt. Vi tilpasser behandlinger for din hudtype og tilstand for å gi deg best mulig resultat.

 

Med Dermapen kan du se forbedring allerede etter første behandling. Mer langvarige og markante resultater vil bli synlig etter 4 til 6 behandlinger.

Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6 til 12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige produkter til hjemmebruk.

Hva gjør jeg etter behandling?

Det fine med Dermapen er at nedetid etter gjennomført behandling er kort. 

 

Du kan oppleve rødhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling. De fleste kan fint gå tilbake til sine daglige aktiviteter dagen etter behandling.

48 timer etter behandling kan du påføre Make Up igjen. Du bør bruke høy solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen.

Det er viktig å understreke at all hud er forskjellig og reaksjon kan være noe ulik fra person til person. Vi tilbyr god veiledning både før, under og etter behandling. 

Husk å avtale en ny behandling eller gå for en planlagt kur.

Priser

 

Dermapen ansikt inkl.maske 2390,-

Dermapen ansikt m/Mandelsyre 2490,-

Dermapen ansikt, hals & decolettè m/Mandelsyre 2990,-

Dermapen ansikt (lokalt område) 890,- 

Dermapen kropp (lokalt område) 990,-

Dermapen ansikt- kur 3 behandliner 5690,-

(Du sparer 1480,- ordinær pris 7170,-)

Åpningstider

Kontakt

Mandag-fredag: 10.00-18.00

           Lørdag: 10.00-16.00

+ 47 22 60 90 00

post@osloskin.no

Følg oss på sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram