En behandling for deg som er sensitiv i huden hvor vi bruker beroligende ingredienser og fokuset er å styrke hudbarrieren. Behandlingen inkluderer hudanalyse, rens, peeling for sensitiv hud og avsluttes med en beroligende maske som masseres inn. Denne behandlingen passer alle hudtyper, ideelt for de med sensitiv hud.

Behandlingstid 50 min

Pris: 890,- 

En fuktighetsgivende behandling hvor vi fokuserer på å fjerne døde hudceller og tilføre rikelig med fukt. Behandlingen inkluderer hudanalyse, rens, peeling og en avkjølende havremaske med beroligende og nærende ingredienser. Behandlingen avsluttes med fuktighetsgivende serum og krem.

Behandlingstid 50min 

Pris 990,-

SKIN GLOW

Har du grå/gusten hud og trenger glød er dette rett  behandling for deg. Behandlingen består av rens, peeling, papaya maske og avsluttes med rike kremer som masseres inn. Vi ønsker å gi huden en boost med antioksidanter, øke blodsirkulasjon og gjøre huden din klar. Vi fokuserer på glød i denne behandlingen. Timen inneholder hudanalyse og du vil få skreddersydd hudrutine av en sertifisert hudpleier.

Passer alle hudtyper

Behandlingstid 60min

Pris 1090,-

I denne behandlingen bruker vi PCA Detox Gel, som har en poresammentrekkende effekt. Dette etterlater huden glatt og smidig, samt at det gir huden glød. Behandlingen består av dyprens, peeling, damp, utklemming, ansiktsmassasje og utrensende maske. Vi avslutter behandlingen med serum tilpasset din hud etterfulgt av dagkrem. Timen inneholder hudanalyse og du vil få skreddersydd hudrutine av en sertifisert hudpleier.

Denne behandlingen passer alle hudtyper. Ideelt for de med urenheter eller sorte prikker. 

Behandlingstid 60 min

Pris: 1090,- 

SKIN HYDRATE 

SKIN ANTI-AGE

Dette er en behandling for deg som vil fokusere på hudaldring og jobbe med fine linjer/rynker. Vi renser, peeler og legger en ansiktsmaske som behandler anti-age og avslutter med massasje og krem. Timen inneholder hudanalyse og du vil få skreddersydd hudrutine av en sertifisert hudpleier.

Passer alle hudtyper 25+

Behandlingstid 60min

Pris 1190,-

HUDKONSULTASJON

Book en gratis konsultasjonstime så hjelper vi deg med å finne behandling og produkter som passer din hud.

Passer alle hudtyper

Behandlingstid 15 min

Pris 0,-

SKIN SENSITIVE

SKIN DETOX

Åpningstider

Kontakt

Mandag-fredag: 10.00-18.00

           Lørdag: 10.00-16.00

+ 47 22 60 90 00

post@osloskin.no

Følg oss på sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram