Klinikkbehandling hjemme

Nå som klinikker over hele landet holder stengt, kan du gjør din egen klinikkbehandling hjemme. 

Kjemiske peelinger i klinikk har høyere konsentrerte virkestoffer som fremmer en hudfornyelse og gir en strammere, jevnere og finere hud. Dette kan også gjøres hjemme i en litt snillere form.

Fruktsyrer hjelper huden til å fornye seg raskere. Den beste måten å skape en dypere og mer effektiv peeling på er å bruke fruktsyrer i høyere konsentrasjon. 

Fruktsyrer fjerner døde hudceller som gir huden en grovere overflate, synlige porer, sliten, grå og ujevn hudtone.

Retinoider går dypere inn i huden og stimulerer til nye friske celler. Dette fører til  en mer produktiv, sunnere, fiskere og glattere hud.

Fruktsyrer gir umiddelbar effekt, mens retinoider jobber mer i dybden og tar mer tid før effekten blir synlig. De som ønsker å jobbe målrettet mot hudforbedring av rynker, arrdannelser, finere porer og jevnere pigment bør bruke disse virkestoffene sammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lag din egen klinikkbehandling

 

Bruk Elixir Pads 10-20% i kombinasjon med Retinext Anti-Aging gel. Dette vil gi en skikkelig booster og kan for de som ønsker å benytte anledningen til å fremme mer hudfornyelse å bruke denne kombinasjonen 2-3 kvelder etter hverandre.

Det vil forekomme noe flassing, men nå som mange av oss holder oss hjemme, kan dette være anledningen til å ha litt nedetid

For de som er litt mer sensitive anbefales Retinext Serum eller Ceactil Everyday Serum. 

Eller, du kan kombinere en valgfri skrubb med valgfri maske. Kur huden med denne behandlingen 2-3 ganger i uken, avslutt gjerne med retinol.

Bruk større mengde retinol en det du pleier for mer effekt av behandlingen. 
 

Du kan for eksempel gjøre dette annenhver uke, og uken i mellom kan du 1 gang i uken  bruke en rensemaske først og fuktighetsmaske like etterpå, eks Hydrating Mask fra PCA Skin. 

 

 

PS: ikke tren den samme dagen du tar hjemmebehandling, for å hindre irritasjon/reaksjon på huden.  

 

 

 

Ønsker du skredderskydde produkter for din hjemmebehandling, eller er usikker på hvor mye huden din tåler? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg. 

Åpningstider

Kontakt

Mandag-fredag: 10.00-18.00

           Lørdag: 10.00-16.00

+ 47 22 60 90 00

post@osloskin.no

Følg oss på sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram