OM OSS

På OSLO SKIN tror vi på individuell tilpasning og det er nettopp derfor vi er her, for å hjelpe deg med din hud!

I en bransje hvor det er mye støy og tips vil vi være der å guide deg frem til et resultat du er fornøyd med. Vi sørger for at din hud og velvære kommer først. Vi tester alltid produkter og behandlinger før vi benytter dem i salongen vår. På denne måten kan du alltid være sikker på at din hud får det beste.

Vi vil gjøre vårt ytterste for å bli kjent med våre kunder og deres hud så vi kan optimalisere og samarbeide for det ytterste resultatet. Om du vil høre mer om hva vi kan tilby så ta gjerne kontakt eller kom en tur innom, du er alltid velkommen!

Vi søker alltid etter dyktige medarbeidere, ta gjerne kontakt om du vil bidra innenfor et spennende fagfelt som er i stadig utvikling hos en seriøs arbeidsgiver. 

Meet The Team

Sara

Fredrikke

Vaiva

Johanne

Sara har 15 års erfaring innenfor hudpleie.

Hun har blant annet spesialisert seg innenfor sminke og deltatt på masterclass med Ariel Tejada som er makeupartisten til Kardashian familien.

Sara arbeider hele tiden for at kunden skal få best mulig resultat og føle seg ivaretatt. En profesjonell serviceinnstilling og et nøyaktig resultat kan du forvente av Sara. 

Fredrikke ble uteksaminert hud-og kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet Oslo i 2017. Hun har spesialisert seg innefor brynstyling og arbeider for å perfeksjonere resultatet, etter kundens behov. Hos Fredrikke kan du forvente en behagelig opplevelse og at både små og store problemer blir tatt hånd om like profesjonelt.

Booker du massasje er det Fredrikke du skal til!

Vaiva er utdannet negledesigner og har 15 års erfaring innenfor feltet. Hos Vaiva kan du forvente nøyaktighet og effektivitet.  

Hun holder seg oppdatert på trender innenfor negledesign, men tilbyr også klassiske og naturlige negler. Vaiva er profesjonell, dyktig og imøtekommende. 

Johanne er utdannet make-up artist. Hun har et godt øye for estetikk og vil tilby make-up, brynstyling, voks og vippeextensions.  Hos Johanne blir du alltid møtt med et godt smil og stor kreativitetslyst. Hun vil guide deg til å bli den beste versjonen av deg selv! 

Er du usikker på hvordan du skal sminke huden din? Book en time med Johanne for god veiledning eller se våre minikurs.  

Åpningstider

Kontakt

Mandag-fredag: 10.00-18.00

           Lørdag: 10.00-16.00

+ 47 22 60 90 00

post@osloskin.no

Følg oss på sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram